Tillægsmodul

HELIOS TrueLink

TrueLink anvendes til at sende elektroniske bilag (fakturaer og kreditnotaer) til offentlige institutioner og private virksomheder med et EAN-nummer. Med bestillingen gives Helios Auto ApS tilladelse til at oprette min virksomhed i TrueLink systemet. Samtidigt med tilmeldingen tilkendegiver jeg, at jeg har læst betingelserne og prisen for anvendelse på www.truelink.dk. Klip til afsendelse af fakturaer og kreditnotaer bestilles og betales af virksomheden selv direkte på www.truelink.dk.

Priser

Helios Truelink-abonnement Kr. 270,00 pr. måned ex. moms.

Tillægsmodul

HELIOS TrueLink Plus

Det er muligt at udvide dit TrueLink-abonnement til Helios TrueLink Plus. Hvis din leverandør kan sende en faktura til dit CVR-nummer, kan du med Helios TrueLink Plus modtage den direkte ind i Helios. Med Helios TrueLink Plus modulet sender din leverandør fakturaen til TrueLink der ekspederer den videre til din Helios. Klik på en knap og fakturaen er oprettet eller lagt i posteringskladden. Når TrueLink Plus er sat op er det eneste du skal gøre, at oplyse kreditor, at dit CVR-nummer er registreret til at modtage OIOUBL via NemHandel.

Priser 

TrueLink (Mercel A/S) laver SFTP-opsætning (kr. 2.500) samt registrering i NemHandel (kr. 1.000). Truelink opkræver kr. 0,70 pr. modtaget faktura, som kvartalsmæssig abonnementsopkrævning der beregnes ud fra det forventede antal modtagne fakturaer pr. år. Der faktureres for minimum 2.500 fakturaer pr. år, hvilket svaret til kr. 437,50 pr. kvartal.

Helios TrueLink Plus modulet koster kr. 185 pr. måned. Alle priser er ex. moms.

BESTILLING AF HELIOS INTEGRATION TIL TRUELINK