Total Specific Solutions (TSS) køber Helios Auto i Danmark og Norge

Helios vil være DMS flagskibet til autobranchen i hele Norden.

Total Specific Solutions (TSS) er en global virksomhed etableret i Holland, der arbejder på vertikale markeder med nicheprodukter til forskellige industrier og er i dag repræsenteret på 22 forskellige markeder i 14 lande. I alt har TSS omkring 4.100 ansatte fordelt på 110 virksomheder med omkring 45.000 kunder. TSS er aktiv på nichemarkeder såsom sundhedspleje, lokale og centrale myndigheder, finansielle og juridiske tjenester, regnskab, landbrug, bilindustrien, byggeri, uddannelse, hoteller, turisme, fremstilling, maritim, mobilitet, fast ejendom og detailhandel.

TSS har tradition for opbygning af lange kunderelationer. Nogle endda op til 20 til 40 år. TSS’s software-løsninger giver deres kunder reel forretningsværdi og tilfører dem et højt effektivitetsniveau. Købet af Helios Auto giver styrke og strategividen på nye markeder. Det skal være med til at løfte Helios produktet i branchen og give virksomheden vækst i Norden.

Helios teamet har 30 års erfaring i autobranchen og flere af kunderne i både Danmark og Norge har været med siden begyndelsen i 1993.

Det samme team står bag
Helios teamet i Danmark og Norge fortsætter uændret med de nye ejere. Du vil derfor opleve den samme gode service og indsigt, når du kontakter os. Og samtidig nyde godt af den organisatoriske styrke, som TSS besidder.

Den styrke Helios har på markedet skyldes dygtige og engagerede medarbejdere, som har viden og erfaring fra bilindustrien i både Danmark og Norge. Ledelsen i både Danmark og Norge fortsætter som hidtil. Nu med endnu større engagement og vilje til at skabe markedets mest efterspurgte software til autoindustrien i Norden.

“Vi ser TSS som et væsentligt og vigtigt skridt ind i fremtiden for Helios konceptet”, siger administrerende direktør Carsten Thune. “Med TSS i ryggen kan vi tilbyde Helios konceptet til en ny og større kundegruppe. Vi har rettet vores opmærksomhed mod de autoriserede mærkeforhandlere, både eksisterende og nye. Med forstærkede ressourcer fra TSS kan vi ligeledes yderligere engagere os i vores traditionelle marked, – de selvstændige autoværksteder og forhandlere i Norden.”

TSS er lokal i de nordiske lande og samtidig en global aktør.

Norden
Med TSS som ejere kan vi tilbyde grossistkæder, nye og etablerede bilmærker en IT-løsning med lokal tilstedeværelse i hele Norden. Som vi gør i dag med succes i Danmark og Norge.

Det har tidligere været præsenteret i medierne, at Helios Auto skal ind i Sverige og andre nordiske lande. Grundet Covid 19 blev denne proces sat på lavt blus i 2020/21. Med Covid 19 på retur og TSS’ indtræden kan der blive sat fart på processen.

Vi vil positionere os på markedet som DMS-systemet for autoriserede forhandlere og selvstændige værksteder, men med et konkurrencedygtigt og moderne produkt i forhold til de øvrige etablerede systemer. Vi kan gøre det samme og mere til.

Vi glæder os til fremtiden sammen med TSS og ser frem til at bringe nye softwareprodukter på markedet, både til eksisterende kunder og nye.

Fakta
Mere end 1000 værksteder bruger i dag Helios som deres it-system. Det gør Helios til et af de mest udbredte DMS-systemer i Norden.

Helios findes på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk og tysk. Helios har været på det nordiske marked i mere end 30 år. Helios har en åben platform og mere end 150 integrationer til tredjepartsprodukter.

Helios, ét system, alle grossister. Du vælger selv!”

 

For mere information:

Helios Auto – Danmark

Carsten Thune
Managing Director

Phone: +45 40 71 99 66

Email: ct@heliosauto.dk

Mere information findes på vores hjemmeside: www.heliosauto.dk

 

Helios Auto – Norge

Roger Sellæg
Daglig Leder

Phone: +47 90 19 06 00

Email: roger@heliosauto.no

Mere information findes på vores hjemmeside: www.heliosauto.no

 

Total Specific Solutions

Birthe Elkjær

General Manager

 

Phone: +45 24 69 00 01

Email: b.elkjaer@tss-vms.com

Mere information findes på vores hjemmeside: www.totalspecificsolutions.com

TSS’s officielle pressemeddelelse: https://www.totalspecificsolutions.com/about-us/transaction-updates