ede
Tillægsmodul

HELIOS EDE

Helios EDE er et tillægsprogram til Helios, der gør det muligt at få fakturaer og kreditnotaer fra grossister og autolakerere ind i Helios ved ét klik med musen. Helios EDE er samtidig et elektronisk arkiv, hvori bilagene gemmes, så de kan vises direkte fra kreditorposteringerne efter bogføring.

Priser

Helios EDE abonnement - kr. 270 eks. moms pr. måned. Tilmelding hos grossister og autolakerere samt opsætning af Helios sker uden beregning.

Hvis din kreditor ikke er på listen herunder, kan du muligvis modtage fakturaer fra kreditoren direkte i Helios med TrueLink Plus.

Læs mere om True Link Plus her.

BESTIL HELIOS EDE

  • Vi udvider løbende listen af grossister der kan aflevere bilag direkte i Helios. Brug formularen til højre hvis du savner en.
  • Vi har brug for at kende navnet på din lokale Auto-G eller Au2parts afdeling samt afdelingens CVR-nummer.

Tillægsprogrammet kan vise en PDF faktura og importere den tilhørende .xml fil (OIOXML/OIOUBL-format), som af afsenderen er sendt til en server hos Helios Auto. Data kan importeres til en købsordre, hvor de enkelte varelinier fremgår eller til en kassekladde, hvor bilaget blot importeres som en udgiftspostering og en kreditorpostering. Ved import til en købsordre, oprettes varer samtidigt på lageret. Tillægsprogrammet indeholder desuden funktioner til senere at vise et bilag, til at kontrollere at alle bilag fra en kreditor er hentet og bogført samt til at vise om der ligger bilag til import i indbakken på serveren.

Min grossist mangler i HeliosEDE!

  • Savner du din grossist på listen, er du velkommen til at udfylde felterne og vi tager kontakt til grossisten for at høre om de understøtter elektronisk fakturering.